Iskaffe

Nyd et glas hjemmelavet iskaffe, når solen kommer frem. Top din gode iskaffe med kaffeisterninger, og byd dine venner på en skøn drik! De bliver imponerede!

4 glas

ca. 30 minutter

Vurdering (61 stk)

Ingredienser

4 dl stærk kaffe
4 spsk. Dansukker Brun Farin
4 dl iskold mælk
kaffeisterninger, se opskrift

Instruktioner

Bryg en kande stærk kaffe, og tilsæt brun farin. Rør, indtil sukkeret er opløst, og stil blandingen til afkøling i køleskabet.

Tilsæt den kolde mælk, og hæld drinken i glas. Tilsæt kaffeisterningerne, og server.

Tip! Gyldent rørsukker med en aromatisk sødme, knasende med store krystaller. Fairtrade-mærket rørsukker af højeste kvalitet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.