Hyldeblomstmarmelade

Der er absolut ikke nogen grund til at smide jeres hyldeblomster væk, som I har brugt til at lave saft med. Det kan nemlig genbruges, og laves til den lækreste syrlige hyldeblomst marmelade! Det er de mest simple opskrifter og du bruger alle dine hyldeblomster, så der ikke går noget til spilde. Sådan en hyldeblomst marmelade på et stykke knækbrød med en fed cheddarost! Huhada det smager godt!
- Opskrift Liv Martine

Vurdering (37 stk)

Ingredienser

600 g hyldeblomst skærme (Fra din hyldeblomstsaft)
2 tsk vaniljepasta
250 g Dansukker Syltesukker
1 usprøjtet citron
2 spsk af din hyldeblomstkoncentrat

Instruktioner

Blend dine hyldeblomstskærme i 1 minuts tid, og kom dem i en gryde sammen med vaniljepasta, syltesukker, revet citronskal, citronsaft og hyldeblomstkoncentrat.

Kog massen ved middelvarme i 10-15 minutter indtil massen er kogt godt sammen.

Afkøl marmeladen og hæld den på skoldede syltetøjs glas.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge: Kardemommesnurrer

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varm kaffedrik

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Cremet citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.