Hyldeblomstmarmelade

Der er absolut ikke nogen grund til at smide jeres hyldeblomster væk, som I har brugt til at lave saft med. Det kan nemlig genbruges, og laves til den lækreste syrlige hyldeblomst marmelade! Det er de mest simple opskrifter og du bruger alle dine hyldeblomster, så der ikke går noget til spilde. Sådan en hyldeblomst marmelade på et stykke knækbrød med en fed cheddarost! Huhada det smager godt!
- Opskrift Liv Martine

Vurdering (31 st)

Ingredienser

600 g hyldeblomst skærme (Fra din hyldeblomstsaft)
2 tsk vaniljepasta
250 g Dansukker Syltesukker
1 usprøjtet citron
2 spsk af din hyldeblomstkoncentrat

Instruktioner

Blend dine hyldeblomstskærme i 1 minuts tid, og kom dem i en gryde sammen med vaniljepasta, syltesukker, revet citronskal, citronsaft og hyldeblomstkoncentrat.

Kog massen ved middelvarme i 10-15 minutter indtil massen er kogt godt sammen.

Afkøl marmeladen og hæld den på skoldede syltetøjs glas.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.