Hvedehorn

ca. 45 stk.

Vurdering (32 st)

Ingredienser

50 g gær
3 dl kaffefløde
3/4 dl Dansukker Sukker
2 knsp. salt
2 knsp. hjortetaksalt
2 æg
75 g stuetempereret smør eller margarine
Ca. 12 dl hvedemel

Fyld
125 g smør eller margarine
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
100 g malede eller meget finthakkede søde mandler, kan udelades
2 skrællede og revne æbler

Pensling
Sammenpisket æg

Pynt
Dansukker Flormelis
Vand

Instruktioner

Start med at blande ingredienserne til fyldet. Smuldr gæren i en skål, og rør den ud i lidt af fløden. Tilsæt derefter resten af fløden og de øvrige ingredienser. Rul dejen ud til et aflangt stykke på et meldrysset bagebord. Skær ud i trekanter. Fordel fyldet på trekanterne, og rul dem derefter sammen til horn. Læg hornene på bageplader med bagepapir, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Pensl med pisket æg. Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 8 minutter. Lad hornene køle af på en rist under et klæde. Rør flormelis ud i lidt vand, og kom lidt glasur på hornene. Hornene kan fryses uden glasur. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.