Hvedehorn

ca. 45 stk.

Vurdering (35 stk)

Ingredienser

50 g gær
3 dl kaffefløde
3/4 dl Dansukker Sukker
2 knsp. salt
2 knsp. hjortetaksalt
2 æg
75 g stuetempereret smør eller margarine
Ca. 12 dl hvedemel

Fyld
125 g smør eller margarine
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
100 g malede eller meget finthakkede søde mandler, kan udelades
2 skrællede og revne æbler

Pensling
Sammenpisket æg

Pynt
Dansukker Flormelis
Vand

Instruktioner

Start med at blande ingredienserne til fyldet. Smuldr gæren i en skål, og rør den ud i lidt af fløden. Tilsæt derefter resten af fløden og de øvrige ingredienser. Rul dejen ud til et aflangt stykke på et meldrysset bagebord. Skær ud i trekanter. Fordel fyldet på trekanterne, og rul dem derefter sammen til horn. Læg hornene på bageplader med bagepapir, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Pensl med pisket æg. Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 8 minutter. Lad hornene køle af på en rist under et klæde. Rør flormelis ud i lidt vand, og kom lidt glasur på hornene. Hornene kan fryses uden glasur. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.