Hvedehorn

ca. 45 stk.

Vurdering (33 stk)

Ingredienser

50 g gær
3 dl kaffefløde
3/4 dl Dansukker Sukker
2 knsp. salt
2 knsp. hjortetaksalt
2 æg
75 g stuetempereret smør eller margarine
Ca. 12 dl hvedemel

Fyld
125 g smør eller margarine
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
100 g malede eller meget finthakkede søde mandler, kan udelades
2 skrællede og revne æbler

Pensling
Sammenpisket æg

Pynt
Dansukker Flormelis
Vand

Instruktioner

Start med at blande ingredienserne til fyldet. Smuldr gæren i en skål, og rør den ud i lidt af fløden. Tilsæt derefter resten af fløden og de øvrige ingredienser. Rul dejen ud til et aflangt stykke på et meldrysset bagebord. Skær ud i trekanter. Fordel fyldet på trekanterne, og rul dem derefter sammen til horn. Læg hornene på bageplader med bagepapir, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Pensl med pisket æg. Bages midt i ovnen ved 225° i ca. 8 minutter. Lad hornene køle af på en rist under et klæde. Rør flormelis ud i lidt vand, og kom lidt glasur på hornene. Hornene kan fryses uden glasur. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.