Hurtige churros med citroncreme

Churros er et spansk bagværk, der minder lidt om donuts i smagen. Disse churros er hurtige og enkle at lave. Server dem fx med en lækker frisk citroncreme.

6 glas

1 time

Vurdering (6 stk)

Ingredienser

Hindbærgelé
200 g hindbær
200 g Dansukker Syltesukker

Citroncreme
3 dl cremefraiche
2 dl kvark
4 1/2 spsk. Dansukker Flormelis
Saften af 1/2 citron, usprøjtet

Churros
5 skiver hvidt toastbrød
100 g smeltet smør
1 dl Dansukker Bagesukker
3 tsk. stødt kanel

Pynt
Skallen af 1/2 citron, usprøjtet

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C.

Skyld hindbærrene. Bland hindbær og syltesukker i en kasserolle, og kog i 1 minut. Lad det køle af lidt, og stil det derefter i køleskabet, så det kan blive helt koldt.

Rør derefter ingredienserne til citroncremen sammen, og stil det i køleskabet.

Rul brødskiverne tynde med en kagerulle, og skær den yderste kant af. Pensl begge sider med smør, og skær skiverne i fire lige store stykker på langs. Bag i ovnen i ca. 15–20 minutter.

Bland sukker og kanel i en skål imens. Tag churros ud af ovnen, og dyp dem i sukkerblandingen med det samme. Lad dem køle af.

Kom en skefuld hindbærgelé i seks glas. Hæld derefter citroncremen over, og kom endnu en skefuld hindbærgelé på. Strø lidt citronskal over, og server sammen med churros.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.