Hindbærgelé
Citroncreme
Churros
Pynt
Forvarm ovnen til 175 °C.
Skyld hindbærrene. Bland hindbær og syltesukker i en kasserolle, og kog i 1 minut. Lad det køle af lidt, og stil det derefter i køleskabet, så det kan blive helt koldt.
Rør derefter ingredienserne til citroncremen sammen, og stil det i køleskabet.
Rul brødskiverne tynde med en kagerulle, og skær den yderste kant af. Pensl begge sider med smør, og skær skiverne i fire lige store stykker på langs. Bag i ovnen i ca. 15–20 minutter.
Bland sukker og kanel i en skål imens. Tag churros ud af ovnen, og dyp dem i sukkerblandingen med det samme. Lad dem køle af.
Kom en skefuld hindbærgelé i seks glas. Hæld derefter citroncremen over, og kom endnu en skefuld hindbærgelé på. Strø lidt citronskal over, og server sammen med churros.
Opskriften er udarbejdet af