Hurtige churros med citroncreme

Churros er et spansk bagværk, der minder lidt om donuts i smagen. Disse churros er hurtige og enkle at lave. Server dem fx med en lækker frisk citroncreme.

6 glas

1 time

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

Hindbærgelé
200 g hindbær
200 g Dansukker Syltesukker

Citroncreme
3 dl cremefraiche
2 dl kvark
4 1/2 spsk. Dansukker Flormelis
Saften af 1/2 citron, usprøjtet

Churros
5 skiver hvidt toastbrød
100 g smeltet smør
1 dl Dansukker Bagesukker
3 tsk. stødt kanel

Pynt
Skallen af 1/2 citron, usprøjtet

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C.

Skyld hindbærrene. Bland hindbær og syltesukker i en kasserolle, og kog i 1 minut. Lad det køle af lidt, og stil det derefter i køleskabet, så det kan blive helt koldt.

Rør derefter ingredienserne til citroncremen sammen, og stil det i køleskabet.

Rul brødskiverne tynde med en kagerulle, og skær den yderste kant af. Pensl begge sider med smør, og skær skiverne i fire lige store stykker på langs. Bag i ovnen i ca. 15–20 minutter.

Bland sukker og kanel i en skål imens. Tag churros ud af ovnen, og dyp dem i sukkerblandingen med det samme. Lad dem køle af.

Kom en skefuld hindbærgelé i seks glas. Hæld derefter citroncremen over, og kom endnu en skefuld hindbærgelé på. Strø lidt citronskal over, og server sammen med churros.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.