Hindbærcurd - Opskrifter

Hindbærcurd

1 glas 30 minutter
Hindbærcurd er lækkert syrlig og dejligt farvemættet. Hindbærcurd er lige så godt til morgenyoghurten og dessertisen som til en julet dessert.
Hindbærcurd
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 250 g hindbær
  • 2 æggeblommer
  • 1 1/2 dl Dansukker Syltesukker
  • 1/2 tsk. brunkagekrydderi
  • 25 g blødt smør

Pres hindbærrene gennem en finmasket si i en skål. Pisk æggeblommerne, og rør dem sammen med hindbærsaften. Hæld blandingen gennem en finmasket si ned i en tykbundet kasserolle.

Tilsæt syltesukker og brun­kagekrydderi, og lad blandingen simre under omrøring i 2­-3 minutter.

Tag gryden af varmen, og tilsæt smørret lidt ad gangen under fortsat piskning. Sæt gryden i en skål med koldt vand, og pisk med en elpisker, til hindbærcurden er afkølet.

Hæld curden på et varmt, skoldet glas. Opbevar curden i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;