Hindbærcurd

Hindbærcurd er lækkert syrlig og dejligt farvemættet. Hindbærcurd er lige så godt til morgenyoghurten og dessertisen som til en julet dessert.

1 glas

30 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

250 g hindbær
2 æggeblommer
1 1/2 dl Dansukker Syltesukker
1/2 tsk. brunkagekrydderi
25 g blødt smør

Instruktioner

Pres hindbærrene gennem en finmasket si i en skål. Pisk æggeblommerne, og rør dem sammen med hindbærsaften. Hæld blandingen gennem en finmasket si ned i en tykbundet kasserolle.

Tilsæt syltesukker og brun­kagekrydderi, og lad blandingen simre under omrøring i 2­-3 minutter.

Tag gryden af varmen, og tilsæt smørret lidt ad gangen under fortsat piskning. Sæt gryden i en skål med koldt vand, og pisk med en elpisker, til hindbærcurden er afkølet.

Hæld curden på et varmt, skoldet glas. Opbevar curden i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.