Harefødder

Lav dit eget påskeslik! Det er både lækkert og sjovt for hele familien. Lav en nem glasur, og form den til harefødder eller noget andet fint. Harefødderne er fine på en påskekage.

ca. 100 stk.

1 time + 1 døgns hvile

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

Glasur
1 pasteuriseret æggehvide, ca. 20 g
2-2 1/2 dl Dansukker Økologisk Flormelis

Smagsgiver
1 tsk. citronaroma
1 tsk. pebermyntedråber

Dekoration
nogle dråber rød frugtfarve

Skabeloner
(findes her)

Instruktioner

Bland forsigtigt æggehvider og flormelis sammen. Doser flormelis lidt ad gangen. Bland godt, til du har en tyk og jævn glasur. Dryp valgfri smagsgiver i, hvis det ønskes. Det kræver muligvis lidt ekstra flormelis.

Fyld næsten al glasuren i en sprøjtepose med en tylle med et lille hul, eller klip et lille hul i sprøjteposen. Tag lidt af glasuren fra, og farv den med nogle dråber rød frugtfarve. Tilsæt flormelis, hvis glasuren bliver for tynd. Fyld den farvede glasur i en sprøjtepose med en tylle med et lille hul, eller klip et lille hul i sprøjteposen.

Udskriv skabelonerne, og tape bagepapir hen over skabelonerne. Sprøjt en linje langs med det runde mønster, der skal forestille poter. Fyld derefter midten ud med glasuren. Lad glasuren stivne lidt, og sprøjt derefter tre lyserøde prikker øverst på poten og en lidt større prik nederst på poten. Lad det stivne.

Dekorer påskekagerne, eller spis dem, som de er.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.