Harefødder

Lav dit eget påskeslik! Det er både lækkert og sjovt for hele familien. Lav en nem glasur, og form den til harefødder eller noget andet fint. Harefødderne er fine på en påskekage.

ca. 100 stk.

1 time + 1 døgns hvile

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Glasur
1 pasteuriseret æggehvide, ca. 20 g
2-2 1/2 dl Dansukker Økologisk Flormelis

Smagsgiver
1 tsk. citronaroma
1 tsk. pebermyntedråber

Dekoration
nogle dråber rød frugtfarve

Skabeloner
(findes her)

Instruktioner

Bland forsigtigt æggehvider og flormelis sammen. Doser flormelis lidt ad gangen. Bland godt, til du har en tyk og jævn glasur. Dryp valgfri smagsgiver i, hvis det ønskes. Det kræver muligvis lidt ekstra flormelis.

Fyld næsten al glasuren i en sprøjtepose med en tylle med et lille hul, eller klip et lille hul i sprøjteposen. Tag lidt af glasuren fra, og farv den med nogle dråber rød frugtfarve. Tilsæt flormelis, hvis glasuren bliver for tynd. Fyld den farvede glasur i en sprøjtepose med en tylle med et lille hul, eller klip et lille hul i sprøjteposen.

Udskriv skabelonerne, og tape bagepapir hen over skabelonerne. Sprøjt en linje langs med det runde mønster, der skal forestille poter. Fyld derefter midten ud med glasuren. Lad glasuren stivne lidt, og sprøjt derefter tre lyserøde prikker øverst på poten og en lidt større prik nederst på poten. Lad det stivne.

Dekorer påskekagerne, eller spis dem, som de er.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.