Harefødder

Lav dit eget påskeslik! Det er både lækkert og sjovt for hele familien. Lav en nem glasur, og form den til harefødder eller noget andet fint. Harefødderne er fine på en påskekage.

ca. 100 stk.

1 time + 1 døgns hvile

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

Glasur
1 pasteuriseret æggehvide, ca. 20 g
2-2 1/2 dl Dansukker Økologisk Flormelis

Smagsgiver
1 tsk. citronaroma
1 tsk. pebermyntedråber

Dekoration
nogle dråber rød frugtfarve

Skabeloner
(findes her)

Instruktioner

Bland forsigtigt æggehvider og flormelis sammen. Doser flormelis lidt ad gangen. Bland godt, til du har en tyk og jævn glasur. Dryp valgfri smagsgiver i, hvis det ønskes. Det kræver muligvis lidt ekstra flormelis.

Fyld næsten al glasuren i en sprøjtepose med en tylle med et lille hul, eller klip et lille hul i sprøjteposen. Tag lidt af glasuren fra, og farv den med nogle dråber rød frugtfarve. Tilsæt flormelis, hvis glasuren bliver for tynd. Fyld den farvede glasur i en sprøjtepose med en tylle med et lille hul, eller klip et lille hul i sprøjteposen.

Udskriv skabelonerne, og tape bagepapir hen over skabelonerne. Sprøjt en linje langs med det runde mønster, der skal forestille poter. Fyld derefter midten ud med glasuren. Lad glasuren stivne lidt, og sprøjt derefter tre lyserøde prikker øverst på poten og en lidt større prik nederst på poten. Lad det stivne.

Dekorer påskekagerne, eller spis dem, som de er.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Kaffe og kager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.