175 g smør eller margarine
175 g (2 dl) Dansukker Sukker
3 æg
300 g (5 dl) hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
3 spsk mælk eller vand
Til formen
smør eller margarine
1 dl Dansukker Sukker
Pynt
Dansukker Flormelis
Formen smøres, og sukkeret drysses i. Fedtstof og sukker røres let og luftigt. Æggene tilsættes et ad gangen. Mel, bagepulver og vaniljesukker blandes og vendes i dejen skiftevis med mælken/vandet. Dejen hældes i den smurte form og bages ved 175 °C i ca. 45 minutter. Vend kagen ud, og lad den køle af.
Læg en skabelon over kagen, og strø flormelis.
Skabelonen kan du udskrive her:
Græskar 1: Skær eller klip de sorte detaljer ud.
Græskar 2: Skær eller klip de hvide detaljer ud, såvel som den hele græskar.
Opskriften er udarbejdet af