Halloweenkage

Hvis det skal være rigtig nemt. Bag en sukkerkage!

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

175 g smør eller margarine
175 g (2 dl) Dansukker Sukker
3 æg
300 g (5 dl) hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
3 spsk mælk eller vand

Til formen
smør eller margarine
1 dl Dansukker Sukker

Pynt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Formen smøres, og sukkeret drysses i. Fedtstof og sukker røres let og luftigt. Æggene tilsættes et ad gangen. Mel, bagepulver og vaniljesukker blandes og vendes i dejen skiftevis med mælken/vandet. Dejen hældes i den smurte form og bages ved 175 °C i ca. 45 minutter. Vend kagen ud, og lad den køle af.

Læg en skabelon over kagen, og strø flormelis.

Skabelonen kan du udskrive her:

Græskar 1: Skær eller klip de sorte detaljer ud.

Græskar 2: Skær eller klip de hvide detaljer ud, såvel som den hele græskar.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.