Gulerodskage med hvid chokolade flødeoste topping

Verdens bedste gulerodskage i påskeklæder med lysegul, syrligt sød og silkeblød hvid chokolade flødeoste topping, knasende pistacier og søde påskeæg.
- Opskrift Anne au Chocolat

Vurdering (86 stk)

Ingredienser

Gulerodskage
2 æg
1 dl smagsneutral olie (jeg bruger vindruekerneolie)
300 g Økologisk Brun Farin fra Dansukker
140 g mel
200 g gulerødder, groftrevet
1 tsk bagepulver
1,5 tsk stødt kanel
1,5 tsk stødt ingefær
1/3 tsk salt

Topping
200 g flødeost
60 g blødt smør
30 g Økologisk Flormelis fra Dansukker
1/2 øko citron, fintrevet skal af
75 g hvid chokolade, smeltet og afkølet
evt. lidt gul frugtfarve

Pynt
Hakkede pistacier – gerne saltede
Påskeæg

Instruktioner

Gulerodskage
Opvarm ovnen til 175 grader varmluft. Rør alle ingredienser til kagen sammen i en skål (brug gerne en elpisker). Hæld dejen i en springform (20 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bag i 40 minutter. Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller lignende.  Køl af i formen. Kom derefter kagen over på et fad.

Topping
Pisk alle ingredienserne sammen og vend til sidst den hvide chokolade i (og lidt gul frugtfarve). Fordel toppingen på kagen og pynt med påskeæg og finthakkede pistacier.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.