Grønne baguetter

6 stk.

Vurdering (74 stk)

Ingredienser

Dej
6 dl fingervarmt vand
2 spsk olie
50 g gær
2 spsk Dansukker Sukker
2 tsk salt
ca. 13 dl (ca. 800 g) hvedemel

Fyld
100 g blødt smør
1 dl hakket persille
1 dl hakket purløg
2 tsk tørret eller 3 kviste friskhakket estragon

Instruktioner

Hæld det fingervarme vand i en skål og bland med olien. Opløs gæren i vandet.

Tilsæt sukker, salt og mel lidt ad gangen. Ælt dejen, til den er smidig. Lad den hæve i 40 min.

Tag dejen op, strø mel på bordet og ælt dejen blank og smidig.

Del dejen i 6 lige store dele. Rul dejen ud til aflange dejplader (ca. 30 cm)

Rør smør, persille, purløg og estragon sammen til fyldet. Spred 1/6 af fyldet ud på hver dejplade.

Rul dejen sammen og læg rullerne på 2 plader med bagepapir. Lad dem hæve i ½ time. Sæt ovnen på 250°. Bag hver plade i 15 min. til baguetterne har fået en gylden farve.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.