Ingredienser
6 dl fingervarmt vand
2 spsk olie
50 g gær
2 spsk Dansukker Sukker
2 tsk salt
ca. 13 dl (ca. 800 g) hvedemel
Fyld
100 g blødt smør
1 dl hakket persille
1 dl hakket purløg
2 tsk tørret eller 3 kviste friskhakket estragon
Instruktioner
Hæld det fingervarme vand i en skål og bland med olien. Opløs gæren i vandet.
Tilsæt sukker, salt og mel lidt ad gangen. Ælt dejen, til den er smidig. Lad den hæve i 40 min.
Tag dejen op, strø mel på bordet og ælt dejen blank og smidig.
Del dejen i 6 lige store dele. Rul dejen ud til aflange dejplader (ca. 30 cm)
Rør smør, persille, purløg og estragon sammen til fyldet. Spred 1/6 af fyldet ud på hver dejplade.
Rul dejen sammen og læg rullerne på 2 plader med bagepapir. Lad dem hæve i ½ time. Sæt ovnen på 250°. Bag hver plade i 15 min. til baguetterne har fået en gylden farve.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.