Ingredienser
1/2 dl mandler
1/2 dl hasselnødder
1 1/2 dl solsikkefrø
5 dl grovvalsade havregryn
3 dl rugflager
1 1/2 dl græskarkerner
1 dl hele hørfrø
1/2 dl Dansukker Rørsukker
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 dl rapsolie
1 1/2 dl vand
1 dl kokosflager
Instruktioner
Forvarm ovnen til 180 °C.
Kom mandler, hasselnødder og solsikkefrø i en blender, og kør i nogle sekunder. Kom derefter alle tørre ingredienser på en bageplade beklædt med bagepapir, bortset fra kokosmelet, som skal i efter bagning. Tilsæt sirup, olie og vand. Rør grundigt.
Bag i den nederste del af ovnen i ca. 20 minutter. Rør rundt mindst tre gange under bagningen.
Tag granolaen ud af ovnen, og lad den køle af. Tilsæt kokosmelet, og rør rundt. Opbevar granolaen i en lufttæt glasbeholder.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.