Gløggtærter

ca. 20 stk.

Vurdering (0 st)

Ingredienser

150 g smør eller margarine
4 dl hvedemel
1 knsp. salt
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 tsk vaniljesukker
3 knsp. stødt kardemomme
2 æggeblommer

Fyld
4 æg
2 dl cremefraiche
2 dl gløgg
2 tsk. vaniljesukker
4 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 dl rosiner
1 dl hakkede valnødder

Pynt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Kom de tørre ingredienser i en skål, og tilsæt fedtstoffet skåret i små stykker. Findel fedtstoffet i melblandingen, til det bliver til en smuldret masse. Tilsæt æggeblommerne, og saml dejen hurtigt. Lad dejen hvile overdækket i køleskabet i ca. 1 time. Tryk dejen ud i små aluminiumsforme. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem let. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt. Fordel fyldet i formene. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. Drys flormelis over inden servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.