Gelékonfekt

Denne gelékonfekt lavet på bær og syltesukker er gelatinefri. Lav din egen konfekt – så ved du, hvad der er i. Nyd din plantebaserede konfekt!

Ca. 15 stk.

ca. 40 minutter + 1 døgn

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g frosne bær efter eget valg (200 g råsaft)
2 dl Dansukker Økologisk Syltesukker
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
1 dl vand
olie til formene
Dansukker Økologisk Sukker til at vende konfekten i

Instruktioner

Kom bærrene i en gryde, og lad dem tø op ved svag varme. Blend bærrene, og sigt saften fra i en finmasket si.

Mål 200 g bærsaft op, og hæld den i en ren gryde. Tilsæt syltesukker, glukosesirup og vand. Lad det koge ved svag varme, til det har nået en temperatur på 120°C.

Pensl silikoneforme, fx is- eller konfektforme, med olie, og hæld derefter massen i. Lad massen sætte sig ved stuetemperatur i ca. et døgn.

Vend konfektstykkerne i sukker, så klæber de ikke så let til hinanden. Opbevares tørt i en beholder med låg.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.