Frugtflæsk

Frugtflæsk med jordbær eller hindbærsmag, pynter flot i slikskålen med den flotte røde farve.

ca. 30 stykker

Vurdering (116 stk)

Ingredienser

5 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 3/4 dl vand
200 g hindbær eller jordbær passeret gennem en si
1 1/2 tsk. citronsyre
20 blade husblas

Pynt
Dansukker Sukker

Instruktioner

Kog sukker, glukosesirup og vand sammen, til massen når en temperatur på 140 °C, og tilsæt derefter bærrene. Kog videre, til massen når 120 °C. Læg husblasen i blød i rigeligt vand i 5 minutter, inden de tilsættes til bærblandingen sammen med citronsyren. Bland det hele godt, inden massen hældes i en stor eller flere mindre forme. Strø lidt sukker over, og stil flæsket koldt, til det stivner. Hvis massen er hældt i en stor form, skæres den ud i mundrette bidder, der trilles i sukker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.