Frugtboller

ca. 35 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1/2 dl rosiner
1/2 dl tørrede abrikoser
1 dl appelsinjuice
1 liter hvedemel (600 g)
1 pakke tørgær
1/2 dl Dansukker Sukker
150 g blødt smør eller margarine
1 1/2 dl vaniljeyoghurt
3 æg

Fyld
100 g smør eller margarine
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
1 dl hakkede mandler, kan udelades

Pensling
1 æg

Pynt
Dansukker Perlesukker  

Instruktioner

Læg abrikoserne og rosinerne i en skål, og hæld juicen over. Lad det stå og trække i 2 timer. Skær frugten i små stykker.

Bland hvedemel, gær og sukker i en skål. Tilsæt fedtstof, yoghurt, æg og frugtstykker, og ælt det til en dej. Rul dejen ud til et rektangel på et meldrysset bord.

Rør ingredienserne til fyldet sammen, og fordel det på dejen. Rul dejen til en pølse, og skær den i stykker, som lægges i papirforme. Stil formene på plader, og lad dem hæve tildækket på et varmt sted i mindst 2 timer.

Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys med perlesukker. Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 7 minutter. Lad bollerne køle af på en rist under et klæde.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.