Fransk nougat

Den smukkeste franske nougat med den helt rette konsistens, de er sikre vindere i konfektskålen og kan også pakkes fint ind og foræres væk som gaver.

Vurdering (6 stk)

Ingredienser

150 g mandler
50 g pistacienødder
100 g vand
150 g mild honning, flydende
150 g Dansukker Glukosesirup
200 g Dansukker Sukker
50 g æggehvider
20 g Dansukker Sukker
Dansukker Flormelis, til drys

Instruktioner

For én form (ca. 18x18 cm.) med bagepapir og drys bunden med flormelis. 

Rist mandlerne og pistacienødderne i ovnen i 5 minutter ved 180° (alm varme).

Sæt vand, honning, glukosesirup og sukker over ved høj varme i en tykbundet gryde. Lad sukkerlagen koge til 145° uden at røre i gryden.

Pisk imens æggehvider og 20 g sukker til blød marengs på en røremaskine.

Tag sukkerlagen af varmen når den er 145° og hæld den i marengsen i en tynd stråle, mens du pisker ved lav hastighed. Pisk videre ved høj hastighed i mindst 10 minutter indtil massen er sej og nedkølet til stuetemperatur. Vend nødderne i og vend straks nougaten ned i formen. Drys med flormelis på toppen, dæk den med bagepapir og mas overfladen jævn. Opbevar nougaten i en lufttæt beholder på køl indtil servering. Skær den i mundrette stykker ved servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.