Fransk nougat

Den smukkeste franske nougat med den helt rette konsistens, de er sikre vindere i konfektskålen og kan også pakkes fint ind og foræres væk som gaver.

Vurdering (12 stk)

Ingredienser

150 g mandler
50 g pistacienødder
100 g vand
150 g mild honning, flydende
150 g Dansukker Glukosesirup
200 g Dansukker Sukker
50 g æggehvider
20 g Dansukker Sukker
Dansukker Flormelis, til drys

Instruktioner

For én form (ca. 18x18 cm.) med bagepapir og drys bunden med flormelis. 

Rist mandlerne og pistacienødderne i ovnen i 5 minutter ved 180° (alm varme).

Sæt vand, honning, glukosesirup og sukker over ved høj varme i en tykbundet gryde. Lad sukkerlagen koge til 145° uden at røre i gryden.

Pisk imens æggehvider og 20 g sukker til blød marengs på en røremaskine.

Tag sukkerlagen af varmen når den er 145° og hæld den i marengsen i en tynd stråle, mens du pisker ved lav hastighed. Pisk videre ved høj hastighed i mindst 10 minutter indtil massen er sej og nedkølet til stuetemperatur. Vend nødderne i og vend straks nougaten ned i formen. Drys med flormelis på toppen, dæk den med bagepapir og mas overfladen jævn. Opbevar nougaten i en lufttæt beholder på køl indtil servering. Skær den i mundrette stykker ved servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.