Flormelis er finmalet sukker. Flormelis anvendes primært til glasur og dekoration. Man kan f.eks. sigte Flormelis over kager, desserter og æbleskiver, så det lægger sig som fin sne på overfladen. Der anvendes kartoffelstivelse i vores flormelis.
Dansk kvalitet
Dansukker Flormelis er lavet af sukkerroer dyrket i Danmark, nærmere betegnet på Lolland-Falster. Fremover kan du læse mere om sukkerroernes oprindelse på emballagen, når du køber din Dansukker Flormelis.
Mål og vægt: Flormelis
1 dl = 60 g
1 spsk = 10 g
1 tsk = 3 g
Tips
- Glat glasur – en tæt og flot blank glasur får du ved at blande flormelis med lidt varm mælk.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1700 kJ/400 kcal |
Fedt | 0 g |
- heraf mættet fedt | 0 g |
Kulhydrat | 100 g |
- heraf sukkerarter | 98 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingredienser: Sukker, 2% kartoffelstivelse
Opskriften er udarbejdet af