Ingredienser
1 kg kyllingevinger
Marinade
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 dl kinesisk soja
1 dl rapsolie
1 revet fed hvidløg
Sauce
1 dåse hele tomater
1/4 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl finthakket persille
2 revne eller finthakkede fed hvidløg
Salt
Instruktioner
Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Læg kyllingevingerne i en kraftig plasticpose, og hæld marinaden over. Ryst posen, så marinaden kommer rundt på alle vingerne. Lad dem marinere i mindst 4 timer i køleskab. Blend eller hak tomaterne fint. Tilsæt sirup, persille og hvidløg. Smag til med salt. Sæt det i køleskab for at trække. Grill vingerne. Server vingerne med sovs, græskarsalat og knoglebrød.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.