Flagermusvinger - Opskrifter

Flagermusvinger

6 portioner
Flagermusvinger
Bedømmelse: (1vurderinger)

Ingredienser

1 kg kyllingevinger

Marinade
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 dl kinesisk soja
1 dl rapsolie
1 revet fed hvidløg

Sauce
1 dåse hele tomater
1/4 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl finthakket persille
2 revne eller finthakkede fed hvidløg
Salt

Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Læg kyllingevingerne i en kraftig plasticpose, og hæld marinaden over. Ryst posen, så marinaden kommer rundt på alle vingerne. Lad dem marinere i mindst 4 timer i køleskab. Blend eller hak tomaterne fint. Tilsæt sirup, persille og hvidløg. Smag til med salt. Sæt det i køleskab for at trække. Grill vingerne. Server vingerne med sovs, græskarsalat og knoglebrød.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;