Flagermusvinger

6 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

1 kg kyllingevinger

Marinade
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 dl kinesisk soja
1 dl rapsolie
1 revet fed hvidløg

Sauce
1 dåse hele tomater
1/4 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl finthakket persille
2 revne eller finthakkede fed hvidløg
Salt

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Læg kyllingevingerne i en kraftig plasticpose, og hæld marinaden over. Ryst posen, så marinaden kommer rundt på alle vingerne. Lad dem marinere i mindst 4 timer i køleskab. Blend eller hak tomaterne fint. Tilsæt sirup, persille og hvidløg. Smag til med salt. Sæt det i køleskab for at trække. Grill vingerne. Server vingerne med sovs, græskarsalat og knoglebrød.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.