Energiboller

Ca. 25 stk.

25 min. + afkølingstid

Vurdering (0 st)

Ingredienser

100 g tørrede tranebær
25 g hørfrø
200 g blandede nødder (fx hasselnødder, mandler, cashewnødder)
50 g sesamfrø
1 dl Dansukker ØKO Sukker
30 g tahin (sesampasta)
1 knivspids stødt ingefær

Pynt
20 g sesamfrø
15 g pistacienødder

Instruktioner

Læg trænebærrene i blød natten over.

Si væsken fra tranebærrene, og stil dem til side. Blend hørfrø, nødder og 50 g sesamfrø. Tilsæt tranebær, sukker og tahin, og kør blandingen på middelhøj hastighed, til den er cremet. Smag til med ingefær.

Blend resten af sesamfrøene med pistacienødderne separat. Hæld blandingen i en skål, og stil den til side.

Form tranebærblandingen til ca. 25 små boller, og tril dem i sesam- og pistacieblandingen. Opbevares i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.