Ingredienser
100 g tørrede tranebær
25 g hørfrø
200 g blandede nødder (fx hasselnødder, mandler, cashewnødder)
50 g sesamfrø
1 dl Dansukker ØKO Sukker
30 g tahin (sesampasta)
1 knivspids stødt ingefær
Pynt
20 g sesamfrø
15 g pistacienødder
Instruktioner
Læg trænebærrene i blød natten over.
Si væsken fra tranebærrene, og stil dem til side. Blend hørfrø, nødder og 50 g sesamfrø. Tilsæt tranebær, sukker og tahin, og kør blandingen på middelhøj hastighed, til den er cremet. Smag til med ingefær.
Blend resten af sesamfrøene med pistacienødderne separat. Hæld blandingen i en skål, og stil den til side.
Form tranebærblandingen til ca. 25 små boller, og tril dem i sesam- og pistacieblandingen. Opbevares i køleskabet.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.