Ingredienser
Bund
220 g smør
1 dl Dansukker Bagesukker
3 1/2 dl hvedemel
1 æggeblomme
Revet skal af 1/2 usprøjtet citron
Fyld
150 g blåbærsaft (300 g frosne blåbær)
2 1/2 dl Dansukker Bagesukker
1/2 dl hvedemel
4 æg
Saften af 1/2 citron
Instruktioner
Sæt ovnen på 180 °C.
Skyl citronen, og riv skallen. Bland alle ingredienserne til bunden, og ælt til en dej.
Smør en rektangulær form (ca. 24 x 30 cm), og beklæd den med bagepapir. Tryk dejen ud i formen. Bages nederst i ovnen i 10-13 minutter. Lad den køle lidt af.
Pres imens saften ud af de optøede blåbær gennem en si, således at kun blåbærsaften er tilbage. Bland citronsaften i.
Bland bagesukker og hvedemel i en skål. Pisk æggene i, og hæld til sidst blåbærsaften i, og pisk det til en jævn blanding. Hæld fyldet oven på bunden, og bag i den nederste del af ovnen i yderligere 15 minutter. Lad kagen køle af, og skær den derefter i mindre stykker. Strø evt. lidt flormelis over.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.