Cumberland

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

1 usprøjtet appelsin
600 g ribs
400 g solbær
1 dl vand
1 kg Dansukker Syltesukker

Instruktioner

Skræl appelsinen med en kartoffelskræller, og skær skallen i fine strimler. Tag skindet af bådene, og skær dem i små stykker. Bland alle ingredienserne undtagen sukker i en gryde, og kog blandingen under låg i 10 minutter. Tilsæt sukker, og kog i yderligere 2 minutter.

Dette er en god syltetøj til kød eller paté som alternativ til Cumberland-sauce. Tilsæt blot vin og sennep, og rør rundt. Det bliver ikke så "vådt" som rigtig Cumberland-sauce.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.