Cornichoner - Opskrifter

Cornichoner

2 døgn
Cornichoner
Bedømmelse: (148vurderinger)

Ingredienser

50 cornichoner (meget små agurker)
2 dl groft salt
2 røde chili
2 fed hvidløg
2 kviste frisk estragon

Lage
3 dl eddike
1 dl Dansukker Sukker
3 dl vand
2 dl tør hvidvin
1 spsk. salt

Skyl agurkerne grundigt. Tør dem i et klæde og læg dem i en skål. Hæld salt ved og bland det godt. Lad agurkerne trække i 2-3 timer. Bland ingredienserne til lagen, og kog den op. Lad lagen køle af. Tag agurkerne op af saltet, og skyl dem. Gør skålen ren og læg agurkerne tilbage. Hæld lagen over agurkerne og lad det stå køligt til næste dag. Hæld lagen fra agurkerne, i en gryde. Skær hvidløg og chili i skiver og bland det med agurker og estragon i et skoldet glas. Kog lagen op igen, lad den køle af og hæld den i glasset. Luk glasset tæt. Opbevares køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;