Cornichoner

2 døgn

Vurdering (226 st)

Ingredienser

50 cornichoner (meget små agurker)
2 dl groft salt
2 røde chili
2 fed hvidløg
2 kviste frisk estragon

Lage
3 dl eddike
1 dl Dansukker Sukker
3 dl vand
2 dl tør hvidvin
1 spsk. salt

Instruktioner

Skyl agurkerne grundigt. Tør dem i et klæde og læg dem i en skål. Hæld salt ved og bland det godt. Lad agurkerne trække i 2-3 timer. Bland ingredienserne til lagen, og kog den op. Lad lagen køle af. Tag agurkerne op af saltet, og skyl dem. Gør skålen ren og læg agurkerne tilbage. Hæld lagen over agurkerne og lad det stå køligt til næste dag. Hæld lagen fra agurkerne, i en gryde. Skær hvidløg og chili i skiver og bland det med agurker og estragon i et skoldet glas. Kog lagen op igen, lad den køle af og hæld den i glasset. Luk glasset tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.