Cornichoner

Prøv vores opskrift på syltede cornichoner med frisk estragon! Cornichonerne syltes med groft salt, røde chili, hvidløg og estragon i en lage af eddike, Dansukker Sukker, vand, tør hvidvin og salt. De er perfekte som tilbehør til hovedretten eller til at pifte dine retter op med en sprød og krydret smag.

2 døgn

Vurdering (348 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

50 cornichoner (meget små agurker)
2 dl groft salt
2 røde chili
2 fed hvidløg
2 kviste frisk estragon

Lage
3 dl eddike
1 dl Dansukker Sukker
3 dl vand
2 dl tør hvidvin
1 spsk. salt

Instruktioner

Skyl agurkerne grundigt. Tør dem i et klæde og læg dem i en skål. Hæld salt ved og bland det godt. Lad agurkerne trække i 2-3 timer. Bland ingredienserne til lagen, og kog den op. Lad lagen køle af. Tag agurkerne op af saltet, og skyl dem. Gør skålen ren og læg agurkerne tilbage. Hæld lagen over agurkerne og lad det stå køligt til næste dag. Hæld lagen fra agurkerne, i en gryde. Skær hvidløg og chili i skiver og bland det med agurker og estragon i et skoldet glas. Kog lagen op igen, lad den køle af og hæld den i glasset. Luk glasset tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Hyldeblomstsaft

Herlig hyld

Endelig blomstrer den herlige hyld! Det er sæson for hyldeblomsterne i juni-juli, og i august bliver hyldebærrene modne. Du kan lave masser af lækre sager af både hyldeblomster og hyldebær – og så er det oven i købet nemt. Her har vi samlet alle vores fantastiske opskrifter med hyld!

Jordbærtærte

Den herlige jordbærtid

Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerdesserter

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Fløde-ispinde

Lav din egen is

For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Hyldeblomst Sangria

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?