Ingredienser
50 cornichoner (meget små agurker)
2 dl groft salt
2 røde chili
2 fed hvidløg
2 kviste frisk estragon
Lage
3 dl eddike
1 dl Dansukker Sukker
3 dl vand
2 dl tør hvidvin
1 spsk. salt
Instruktioner
Skyl agurkerne grundigt. Tør dem i et klæde og læg dem i en skål. Hæld salt ved og bland det godt. Lad agurkerne trække i 2-3 timer. Bland ingredienserne til lagen, og kog den op. Lad lagen køle af. Tag agurkerne op af saltet, og skyl dem. Gør skålen ren og læg agurkerne tilbage. Hæld lagen over agurkerne og lad det stå køligt til næste dag. Hæld lagen fra agurkerne, i en gryde. Skær hvidløg og chili i skiver og bland det med agurker og estragon i et skoldet glas. Kog lagen op igen, lad den køle af og hæld den i glasset. Luk glasset tæt. Opbevares køligt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven
Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft
At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.