Citron- og hyldeblomstsirup

Ud over som smagsgiver til desserter passer denne sursøde citron- og hyldeblomstsirup perfekt til både små og store pandekager. Hæld citron- og hyldeblomstsiruppen over dit pandekagebjerg, og spis det sammen med vaniljeis.

1 lille glasflaske

25 minutter

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 dl vand
2 dl Dansukker Lys Sirup
Saften af 1 citron, usprøjtet

Instruktioner

Kom alle ingredienserne i en tykbundet kasserolle. Lad det koge i 5 minutter. Rør rundt af og til.

Hæld siruppen på en rengjort glasflaske med låg. Lad køle af uden låg. Opbevares i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.