Chokoladewhoopies med appelsinfyld

ca. 25 stk.
Chokoladewhoopies med appelsinfyld
Bedømmelse: (6vurderinger)

Ingredienser

100 g smør eller margarine ved stuetemperatur
1 1/2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
4 dl hvedemel
1 dl mandelmel
2 spsk. vaniljesukker
2 spsk. kakao
2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
1 æg
1 dl cremefraiche

Fyld
2 dl Dansukker Flormelis
100 g Philadelphia-ost
3/4 dl Nutella
Revet skal fra 1 usprøjtet appelsin

2 spsk. kakao
Evt. 1 spsk. Cointreau

Pisk smør og sukker, til det er luftigt. Tilsæt de tørre ingredienser. Tilsæt æg og cremefraiche, og rør, til dejen er glat. Hæld dejen i en sprøjtepose, og sprøjt klatter på størrelse med en femkrone ud på plader med bagepapir. Har du ingen sprøjtepose, kan kagerne også sættes med en ske. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 8 minutter. Hold øje med kagerne, så kanterne ikke bliver for mørke. Lad kagerne køle af på en rist.

Bland ingredienserne til fyldet sammen, og fordel det på halvdelen af kagerne. Læg de resterende kager oven på fyldet. Kagerne smager bedst, når de er nybagte.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker