Chokoladetrøfler med solbærsukker

Julede chokoladetrøfler med en helt fantastisk og intens smag, de er sikre vindere i konfektskålen og kan også pakkes fint ind og foræres væk som gaver.

30-40 stykker

Vurdering (6 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

200 g mørk chokolade, 60%
150 g piskefløde
25 g Dansukker Glukosesirup
3 tsk. frysetørret solbærpulver
1 dl Dansukker Sukker

 

Instruktioner

Smelt chokoladen. Varm piskefløde og glukosesirup op til lige under kogepunktet og hæld det over chokoladen ad to omgange. Rør forsigtigt i massen og lad det smelte sammen i et par minutter. Stavblend massen glat og blank. 

TIP: Har du ikke stavblender kan du røre trøffelmassen glat ved at røre fra midten indtil hele massen er homogen og blank.

Sæt massen på køl i mindst en time eller til konsistensen er fast.

Tril hurtigt kugler af den kolde trøffelmasse og sæt kuglerne på køl igen.

Bland solbærpulver og sukker og tril trøflerne i solbærsukkeret inden servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.