Chokoladetrøfler med solbærsukker

Julede chokoladetrøfler med en helt fantastisk og intens smag, de er sikre vindere i konfektskålen og kan også pakkes fint ind og foræres væk som gaver.

30-40 stykker

Vurdering (4 stk)

Ingredienser

200 g mørk chokolade, 60%
150 g piskefløde
25 g Dansukker Glukosesirup
3 tsk. frysetørret solbærpulver
1 dl Dansukker Sukker

 

Instruktioner

Smelt chokoladen. Varm piskefløde og glukosesirup op til lige under kogepunktet og hæld det over chokoladen ad to omgange. Rør forsigtigt i massen og lad det smelte sammen i et par minutter. Stavblend massen glat og blank. 

TIP: Har du ikke stavblender kan du røre trøffelmassen glat ved at røre fra midten indtil hele massen er homogen og blank.

Sæt massen på køl i mindst en time eller til konsistensen er fast.

Tril hurtigt kugler af den kolde trøffelmasse og sæt kuglerne på køl igen.

Bland solbærpulver og sukker og tril trøflerne i solbærsukkeret inden servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.