Ingredienser
200 g mørk chokolade, 60%
150 g piskefløde
25 g Dansukker Glukosesirup
3 tsk. frysetørret solbærpulver
1 dl Dansukker Sukker
Instruktioner
Smelt chokoladen. Varm piskefløde og glukosesirup op til lige under kogepunktet og hæld det over chokoladen ad to omgange. Rør forsigtigt i massen og lad det smelte sammen i et par minutter. Stavblend massen glat og blank.
TIP: Har du ikke stavblender kan du røre trøffelmassen glat ved at røre fra midten indtil hele massen er homogen og blank.
Sæt massen på køl i mindst en time eller til konsistensen er fast.
Tril hurtigt kugler af den kolde trøffelmasse og sæt kuglerne på køl igen.
Bland solbærpulver og sukker og tril trøflerne i solbærsukkeret inden servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.