Brombærkompot
250 g brombær
1 dl Dansukker Syltesukker
Chokolademousse
100 g mørk choklade, 70 %
2 spsk. Dansukker Flormelis
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme
2 dl piskefløde
Brombærkompot: Bland bær og sukker i en gryde. Lad det koge i 5 minutter. Lad det køle af.
Chokolademousse: Knæk chokoladen i mindre stykker, og smelt dem i mikrobølgeovn eller over vandbad.
Rør flormelis, muscovadorørsukker og æggeblomme i den smeltede chokolade. Rør sammen til en jævn blanding. Stil den til side, og lad den køle af.
Pisk fløden let. Bland en tredjedel af den i chokoladeblandingen. Vend resten af fløden i efterfølgende.
Vend lidt af brombærkompotten i chokolademoussen. Gem resten til pynt.
Fordel moussen i glas, og stil dem i køleskab i mindst 1 time.
Opskriften er udarbejdet af