Ingredienser
Milkshake
8 dl chokoladeis, færdigkøbt eller hjemmelavet i henhold til opskrift
2 dl mælk
2 dl isterninger
Topping
Chokoladesauce i henhold til opskrift
Flødeskum
Chokoladesauce
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/2 dl kakao
2 dl vand
2 dl Dansukker Rørsukker
En smule salt
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kardemomme
Chokoladeis med kanel
8 store æggeblommer
3 1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 tsk. vaniljesukker
3 1/2 dl mælk
1 dl kakao
7 dl piskefløde 38 %
En smule salt
2 tsk. stødt kanel
Instruktioner
Milkshake
Bland is og mælk i en blender, og kør, til det er blandet. Tilsæt isterningerne til sidst.
Bland milkshake, fløde og chokoladesauce i et glas.
Pynt med chokoladesauce og flødeskum.
Chokoladesauce
Bland alle ingredienserne, og lad det koge op, til sukkeret er opløst. Lad blandingen koge i 3-4 minutter, til saucen begynder at tykne. Tag af kogepladen.
Chokoladeis
Pisk æggeblommer og sukker i en skål.
Varm mælk og kakao op, til det næsten begynder at koge. Tag af kogepladen, og hæld forsigtigt halvdelen af den varme mælk i æggeblandingen under konstant omrøring.
Hæld den tempererede æggeblanding i den sidste mælk, og tilsæt fløde, kanel og salt. Lad blandingen simre under konstant omrøring, til den er tyknet (5-10 minutter).
Lad blandingen køle i køleskab i mindst seks timer eller helst natten over.
Brug en ismaskine, eller stil i fryseren i mindst seks timer.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.