Chokolademilkshake med kanel

Lav vores lækre chokolademilkshake med kanel for at forkæle dig selv! Bland chokoladeis, mælk og isterninger for en forfriskende drik. Tilsæt hjemmelavet chokoladesauce og flødeskum for en luksuriøs smagsoplevelse. Perfekt til at tilfredsstille din søde tand og forkæle dine smagsløg!

4-5 portioner

Vurdering (38 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Milkshake
8 dl chokoladeis, færdigkøbt eller hjemmelavet i henhold til opskrift
2 dl mælk
2 dl isterninger

Topping
Chokoladesauce i henhold til opskrift
Flødeskum

Chokoladesauce
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/2 dl kakao
2 dl vand
2 dl Dansukker Rørsukker
En smule salt
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kardemomme

Chokoladeis med kanel
8 store æggeblommer
3 1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 tsk. vaniljesukker
3 1/2 dl mælk
1 dl kakao
7 dl piskefløde 38 %
En smule salt
2 tsk. stødt kanel

Instruktioner

Milkshake
Bland is og mælk i en blender, og kør, til det er blandet. Tilsæt isterningerne til sidst.
Bland milkshake, fløde og chokoladesauce i et glas.
Pynt med chokoladesauce og flødeskum.

Chokoladesauce
Bland alle ingredienserne, og lad det koge op, til sukkeret er opløst. Lad blandingen koge i 3-4 minutter, til saucen begynder at tykne. Tag af kogepladen.

Chokoladeis
Pisk æggeblommer og sukker i en skål.
Varm mælk og kakao op, til det næsten begynder at koge. Tag af kogepladen, og hæld forsigtigt halvdelen af den varme mælk i æggeblandingen under konstant omrøring.   
Hæld den tempererede æggeblanding i den sidste mælk, og tilsæt fløde, kanel og salt. Lad blandingen simre under konstant omrøring, til den er tyknet (5-10 minutter).
Lad blandingen køle i køleskab i mindst seks timer eller helst natten over.
Brug en ismaskine, eller stil i fryseren i mindst seks timer.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Fløde-ispinde

Lav din egen is

For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Lagkage, boller og småkager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder? Find inspiration til din næste festkage hos os.

Grillmarinader

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Lav grillretter som en professionel med vores marinader og rubs.

Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.