Chokoladekage med kokos

ca. 30 stykker

Vurdering (125 st)

Ingredienser

6 æg
500 g Dansukker Brun Farin
2 dl flydende margarine
5 dl hvedemel
4 tsk bagepulver
1/2 dl kakao
2 tsk vaniljesukker

Overtræk
400 g kokos
150 g smør eller margarine
3 dl Dansukker Sukker
3 store eller 4 små æg

Til formen
smeltet smør eller margarine
Dansukker Rørsukker

Instruktioner

Pisk æg og brun farin, til det er luftigt. Bland hvedemel, bagepulver, kakao og vaniljesukker, og vend dem ned i massen sammen med margarine. Bred massen ud i en smurt bradepande (30 x 40 cm), der er drysset med sukker, og bag den nederst i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter.

Bland kokos, smør, sukker og æg til overtrækket i en gryde, og kog op under omrøring, indtil der opnås en cremet masse. Smør massen ud over chokoladebunden, og bag chokoladekagen i yderligere 10 minutter. Lad det køle af. Skær chokoladekagen ud i firkanter. Drys eventuelt lidt flormelis over inden servering. Chokoladekagen kan fryses ned.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.