Chokoladekage med kokos - Opskrifter

Chokoladekage med kokos

ca. 30 stykker
Chokoladekage med kokos
Bedømmelse: (122vurderinger)

Ingredienser

6 æg
500 g Dansukker Brun Farin
2 dl flydende margarine
5 dl hvedemel
4 tsk bagepulver
1/2 dl kakao
2 tsk vaniljesukker

Overtræk
400 g kokos
150 g smør eller margarine
3 dl Dansukker Sukker
3 store eller 4 små æg

Til formen
smeltet smør eller margarine
Dansukker Rørsukker

Pisk æg og brun farin, til det er luftigt. Bland hvedemel, bagepulver, kakao og vaniljesukker, og vend dem ned i massen sammen med margarine. Bred massen ud i en smurt bradepande (30 x 40 cm), der er drysset med sukker, og bag den nederst i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter.

Bland kokos, smør, sukker og æg til overtrækket i en gryde, og kog op under omrøring, indtil der opnås en cremet masse. Smør massen ud over chokoladebunden, og bag chokoladekagen i yderligere 10 minutter. Lad det køle af. Skær chokoladekagen ud i firkanter. Drys eventuelt lidt flormelis over inden servering. Chokoladekagen kan fryses ned.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;