Ingredienser
Kaffekaramelsauce
1/2 dl Dansukker Rørsukker
1/2 dl Dansukker Økologisk Lys Sirup
1/2 dl piskefløde
1 spsk. stærk kaffe
Chokoladebudding
3 dl piskefløde
1/4 dl majsstivelse
1 dl Dansukker Brun Farin
1/4 dl kakao
20 g smør
En smule salt
40 g mørk chokolade
Pynt
Piskefløde
Kakaopulver
Instruktioner
Begynd med kaffekaramelsaucen. Bland rørsukker og sirup i en gryde. Lad blandingen koge i ca. 2 minutter, til den begynder at karamellisere og tykne lidt.
Hæld fløden i lidt ad gangen, og tilsæt til sidst kaffen. Kog i yderligere ca. 4 minutter. Lad saucen køle af, og hæld derefter lidt karamelsauce i bunden af glassene. Stil glassene i køleskabet, så saucen kan sætte sig.
Tilbered chokoladebuddingen imens. Rør fløde, majsstivelse, brun farin, kakao, smør og salt sammen i en gryde. Tilsæt hakket chokolade.
Lad cremen simre, til den er tyknet, under konstant omrøring. Det tager ca. 2-3 minutter. Lad den køle af.
Hæld chokoladebuddingen over karamelsaucen, og stil den i køleskabet i ca. 1-2 timer.
Pynt med flødeskum og kakao.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.