Chili i lage

45 minutter

Vurdering (36 stk)

Ingredienser

20 grønne chilifrugter
20 røde chilifrugter
8 dl vand
4 dl eddike
3/4 dl Dansukker Sukker
1/2 dl salt

Instruktioner

Kom chilifrugterne i kogende vand i en gryde og kog i 5 minutter. Hæld vandet fra. Bland vand, eddike, sukker og salt og giv det et opkog. Læg de kogte chilifrugter i , og lad dem koge sagte uden låg i 15 minutter. Læg chilifrugterne i varme skoldede glas. Hæld lagen over, og luk glassene tæt. Opbevares i køleskab. Smager godt til hamburgere, kebab eller i f.eks. Gryderetter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.