Cake pops-harer

ca. 15 stk.

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

200 g malede mandler
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
3 spsk. Dansukker Lys Sirup
200 g fintsmuldret sukkerbrødskage
1-1 1/2 dl chokoladesauce

Pynt
hvid eller lys chokolade
20 vingummicolaflasker
kagepyntshjerter

Glasur
træpinde, f.eks. halverede grillspyd

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til dejen sammen. Form dejen til let aflange kugler. Tryk to huller i hver kugle ved hjælp af f.eks. skaftet på en teske. Smelt chokoladen over et vandbad, og dryp lidt af den i hullerne på kuglerne. Tryk en vingummi cola-flaske fast i hvert hul, og stil kuglerne på en rist, til chokoladen er stivnet. Pensl den ene side af kuglerne med chokolade, og læg dem tilbage på risten, til chokoladen er stivnet. Vend kuglerne og pensl den anden side. Tryk et kagepyntshjerte fast som næse på hver kugle, inden chokoladen stivner. Tegn øjne, knurhår og mund på kagerne med glasur. Tryk en pind fast i hver kugle. Opbevares køligt.

Se film: Cake pops!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.