Cake pops-harer

ca. 15 stk.

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

200 g malede mandler
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
3 spsk. Dansukker Lys Sirup
200 g fintsmuldret sukkerbrødskage
1-1 1/2 dl chokoladesauce

Pynt
hvid eller lys chokolade
20 vingummicolaflasker
kagepyntshjerter

Glasur
træpinde, f.eks. halverede grillspyd

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til dejen sammen. Form dejen til let aflange kugler. Tryk to huller i hver kugle ved hjælp af f.eks. skaftet på en teske. Smelt chokoladen over et vandbad, og dryp lidt af den i hullerne på kuglerne. Tryk en vingummi cola-flaske fast i hvert hul, og stil kuglerne på en rist, til chokoladen er stivnet. Pensl den ene side af kuglerne med chokolade, og læg dem tilbage på risten, til chokoladen er stivnet. Vend kuglerne og pensl den anden side. Tryk et kagepyntshjerte fast som næse på hver kugle, inden chokoladen stivner. Tegn øjne, knurhår og mund på kagerne med glasur. Tryk en pind fast i hver kugle. Opbevares køligt.

Se film: Cake pops!

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.