Bruscetta med marinerede rejer

4 pers.
Bruscetta med marinerede rejer
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 2 spsk. rapsolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 tsk. Dansukker Flormelis
  • 1/2 kg rejer med skal
  • 2 salatløg
  • 1 tomat
  • 1 fed hvidløg
  • 1-2 minibaguetter

Pynt

  • Dild

Rør olie, vineddike og flormelis sammen i en skål. Skyl rejerne, og læg dem i marinaden. Skyl salatløgene grundigt, og skær dem i tynde ringe. Skold, flå og udkern tomaten. Skær tomaten i små tern. Bland løgskiver og tomattern i rejemarinaden. Pil og del hvidløgsfeddet. Skær brødet i skrå skiver, og rist dem. Gnid de nyristede brødskiver med hvidløg. Fordel rejemarinaden på brødskiverne. Pynt med dild. Serveres med det samme.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker