Brunkagepandekager

8-10 stk.

Vurdering (24 st)

Ingredienser

3 1/2 dl hvedemel
1 dl Dansukker Brun Farin
1/2 spsk. bagepulver
1 tsk. natron
1/2 tsk. salt
1 tsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær
1/2 tsk. revet muskatnød
1/2 tsk. stødt nellike
1 dl vand
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 dl kold kaffe
2 store æg
4 spsk. smeltet smør
1 spsk. friskpresset citronsaft + revet skal fra 1 usprøjtet citron
Olie eller smør til pensling af stegepanden

Instruktioner

Bland mel, brun farin, bagepulver, natron, salt og krydderier i en skål.

Pisk vand, sukker, kaffe, æg, smør og citronsaft sammen i en stor skål. Tilsæt melblandingen, og pisk, indtil det hele er blandet godt. Lad dejen stå i 15 minutter, så den tykner.

Pensl stegepanden med olie eller smør, hæld lidt dej på, og bag pandekagerne på middelhøj varme, 1-2 minutter på hver side, eller til pandekagerne er gyldne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.