Brownies med valnødder

En fudgy og god brownie med mørk chokolade og valnødder. Dette kan meget vel være en af de bedste brownies, du har smagt!

ca. 25 stk.

1 time

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

200 g mørk chokolade 
300 g smør
2 1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker Fairtrade
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl kakaopulver
3/4 tsk. salt
4 æg
2 dl hvedemel
100 g valnødder

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme. 

Hak chokoladen. Smelt smørret i en gryde og tilsæt chokoladen. Lad det smelte sammen og tag gryden af varmen. Tilsæt sukker, kakao og salt, og rør rundt. Pisk et æg i ad gangen, og vend til sidst hvedemelet i. Rør, til blandingen er jævn. 

Hak valnødderne, og vend dem i dejen.

Smør en bageform på 20 x 30 cm, læg et stykke bagepapir i, og hæld dejen i formen. Bag midt i ovnen i ca. 20-23 minutter. Lad kagen køle af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.