Kaffe og chokolade ganache
Pynt
Forvarm ovnen til 175°C.
Rør fedtstof og sukker skummende. Tilsæt æggene et ad gangen under omrøring.
Bland hvedemel, kakao, bagepulver, vaniljesukker, hakket mørk chokolade og hasselnødder og rør det i æggemassen.
Fordel dejen i en bageform på 23 x 30 cm, der enten er smurt eller beklædt med bagepapir. Brownies bages midt i ovnen i ca. 15-20 minutter.
Vendes ud på en bagerist. Læg derefter formen over, og lad kagen køle af.
Lav kaffe- og chokolade ganachen imens. Hak chokoladen ultrafint og kom den i en skål. Varm fløde op til kogepunktet og hæld straks over chokoladen. Tilsæt kaffet. Hvil i 2 minutter og rør da godt rundt i cirkulære bevægelser fra midten, til al chokoladen er smeltet sammen med fløden.
Lad ganachen stå i et kvarters tid og fordel den derefter på brownien, inden den skæres i tern.
Opskriften er udarbejdet af