Ingredienser
Topping
2 dl mel
2 1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 æg, let piskede
Bærfyld
500 g-1 kg brombær eller bær efter eget valg
2 spsk. kartoffelmel
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
125 g smeltet smør
Instruktioner
Sæt ovnen på 190° C.
Topping: Bland mel, sukker, bagepulver og halvdelen af æggene. Bland sammen til en smuldret dej med fingrene. Tilsæt mere æg om nødvendigt.
Lav fyldet ved at blande bærrene forsigtigt med kartoffelmel og sukker, så det bliver jævnt fordelt.
Kom bærrene i forme, læg toppingen på, og hæl det smeltede smør over.
Bag dem i ovnen i 30-35 minutter, til de er gyldenbrune.
Lad dem køle lidt af, og server f.eks. med vaniljeis eller tyk yoghurt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.