Brændte mandler med lakrids og saltsmag

Lækkert sødt/salt juleslik, lige så dekorativt som lækkert. Mørk Muscovadorørsukker har et fint strejf af lakrids.
Brændte mandler med lakrids og saltsmag
Bedømmelse: (47 vurderinger)

Ingredienser

  • 200 g mandler
  • 1 dl Dansukker Flormelis
  • 1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 1 spsk. vand
  • Flagesalt

Kom mandler, flormelis, muscovadorørsukker og vand i en kasserolle. Skru helt op for varmen, og bland det hele godt.
Skru ned for varmen, og tilsæt saltet. Rør, til sukkeret er helt opløst. Juster varmen hele tiden, så sukkeret ikke brænder på.
Hæld mandlerne ud på bagepapir. Strø lidt mere flagesalt på. Bræk mandlerne fra hinanden, når de er kølet af.

Se film: Sådan laver du brændte mandler

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker