Brændte mandler med lakrids og saltsmag

Lækkert sødt/salt juleslik, brændte mandler er en juleklassiker prøv en ny variant. Mørk Muscovadorørsukker har et strejf af lakrids, som giver en fin let lakridsmag til mandlerne.
Brændte mandler med lakrids og saltsmag
Bedømmelse: (315vurderinger)

Ingredienser

  • 200 g mandler
  • 1 dl Dansukker Flormelis
  • 1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 1 spsk. vand
  • Flagesalt

Kom mandler, flormelis, muscovadorørsukker og vand i en kasserolle. Skru helt op for varmen, og bland det hele godt.
Skru ned for varmen, og tilsæt saltet. Rør, til sukkeret er helt opløst. Juster varmen hele tiden, så sukkeret ikke brænder på.
Hæld mandlerne ud på bagepapir. Strø lidt mere flagesalt på. Bræk mandlerne fra hinanden, når de er kølet af.

 

Se film: Sådan laver du brændte mandler

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker