Blommemarmelade med mandler

Vurdering (41 st)

Ingredienser

1 kg blommer
1 kg Dansukker Syltesukker
50 g smuttede mandler
1/2 dl blommebrændevin

Instruktioner

Skyl blommerne, og tag stenene ud. Skær dem i mindre stykker. Bland blommer og syltesukker i en gryde, og kog blandingen under omrøring i 5 minutter. Tilsæt mandler og blommebrændevin. Skum af. Hæld blandingen på varme, rengjorte glas. Fyld helt op til kanten af glasset, og sæt varme, rengjorte låg på. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.