Blåbærtærte

En anderledes blåbærtærte. Pisk æggehvider, og tilsæt sukker og blåbær. Hæld blandingen ned i en form med en tærtebund. Bag og nyd den!

6-8 portioner

Vurdering (282 stk)

Ingredienser

4 1/2 dl hvedemel
150 g smør
1 spsk. Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
3 æggeblommer
1 spsk. vand

Fyld
3 æggehvider
1 dl Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
500 g blåbær

Pynt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Bland ingredienserne til dejen. Tryk dejen ud i en springform, 24 cm i diameter. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og blåbær. Fordel blandingen i formen, og bag den midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 minutter. Drys lidt flormelis over inden servering. Serveres gerne med lidt letpisket fløde til.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.