Ingredienser
Muffins:
150 g Økologisk hvidt sukker fra Dansukker
150 g økologisk marcipan, revet
150 g økologisk smør, blødt
3 økologiske æg
Fintrevet skal af ½ økologisk citron
75 g økologisk mel
250 g økologiske blåbær
Topping:
20 g Økologisk brun farin fra Dansukker
20 g økologisk havregryn
1 nip økologisk salt
25 g økologisk mel
20 g økologisk smør
Instruktioner
Muffins:
Pisk sukker og marcipan godt sammen i en skål, og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter citronskal og mel i. Vend til sidst blåbær i. Fordel dejen i 12 muffinsforme.
Topping:
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Bland topping-ingredienserne hurtigt sammen i en skål og drys toppingen på blåbærmuffindejen. Bag blåbærmuffins i ovnen i ca. 25-30 minutter. Kontroller med en strikkepind, om de er færdigbagte. Nydes lune eller helt afkølede.
- Opskrift Anne au Chocolat - anneauchocolat.dk
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.