Biscotti med mandler, pistacier, appelsin og chokolade

Disse biscotti småkager er fantastisk lækre og emmer langt væk af jul. De er smagt til med appelsinskal og byder på mandler, pistacier og et dyp af mørk chokolade.
- Opskrift Anne au Chocolat

ca. 25-27 stk

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

200 g Bagesukker fra Dansukker
2 æg
1 øko appelsin, fintrevet skal af
280 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g mandler
75 g usaltede pistacier

Pynt
God mørk chokolade, smeltet (og gerne tempereret)
Lidt ekstra finthakkede pistacier

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk bagesukker, æg og appelsinskal hurtigt sammen i en skål. Vend mel, bagepulver og hakkede mandler og hakkede pistacier i. Del dejen i to og form dem til to aflange “brød” ca. 25 cm x 7 cm på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Tag dem ud. Skru derefter ovnen ned til 150 grader. Skær brødene i snitter på ca. 1 cm’s tykkelse og tør dem i ovnen i ca. 20 minutter. Køl af og dyp i mørk chokolade eller nyd dem, som de er.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.