Biscotti med mandler, pistacier, appelsin og chokolade - Opskrifter

Biscotti med mandler, pistacier, appelsin og chokolade

ca. 25-27 stk
Disse biscotti småkager er fantastisk lækre og emmer langt væk af jul. De er smagt til med appelsinskal og byder på mandler, pistacier og et dyp af mørk chokolade.
- Opskrift Anne au Chocolat
Biscotti med mandler, pistacier, appelsin og chokolade
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 200 g Bagesukker fra Dansukker
  • 2 æg
  • 1 øko appelsin, fintrevet skal af
  • 280 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 75 g mandler
  • 75 g usaltede pistacier

Pynt

  • God mørk chokolade, smeltet (og gerne tempereret)
  • Lidt ekstra finthakkede pistacier

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk bagesukker, æg og appelsinskal hurtigt sammen i en skål. Vend mel, bagepulver og hakkede mandler og hakkede pistacier i. Del dejen i to og form dem til to aflange “brød” ca. 25 cm x 7 cm på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Tag dem ud. Skru derefter ovnen ned til 150 grader. Skær brødene i snitter på ca. 1 cm’s tykkelse og tør dem i ovnen i ca. 20 minutter. Køl af og dyp i mørk chokolade eller nyd dem, som de er.


;