Biscotti med mandler, pistacier, appelsin og chokolade

Disse biscotti småkager er fantastisk lækre og emmer langt væk af jul. De er smagt til med appelsinskal og byder på mandler, pistacier og et dyp af mørk chokolade.
- Opskrift Anne au Chocolat

ca. 25-27 stk

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

200 g Bagesukker fra Dansukker
2 æg
1 øko appelsin, fintrevet skal af
280 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g mandler
75 g usaltede pistacier

Pynt
God mørk chokolade, smeltet (og gerne tempereret)
Lidt ekstra finthakkede pistacier

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk bagesukker, æg og appelsinskal hurtigt sammen i en skål. Vend mel, bagepulver og hakkede mandler og hakkede pistacier i. Del dejen i to og form dem til to aflange “brød” ca. 25 cm x 7 cm på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Tag dem ud. Skru derefter ovnen ned til 150 grader. Skær brødene i snitter på ca. 1 cm’s tykkelse og tør dem i ovnen i ca. 20 minutter. Køl af og dyp i mørk chokolade eller nyd dem, som de er.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.