Arme riddere

Arme riddere er en klassiker, der er god både som mellemmåltid og til brunchen. Desuden er det en perfekt måde at få brugt hvidt brød, der er blevet tørt. Server arme riddere med flødeskum og hjemmelavet syltetøj, eller kom lidt sirup på.

6 portioner

30 minutter

Vurdering (34 st)

Ingredienser

2 æg
1/2 dl mælk
6 skiver lyst brød
Smør
1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 tsk. kanel

Topping
2 dl piskefløde
Hjemmelavet syltetøj
Dansukker Lys Sirup

Instruktioner

Pisk æg og mælk sammen. Skær brødet til trekanter.

Dyp brødskiverne i æggeblandingen, og steg dem i smør ved høj varme i en stegepande. Skru ned for varmen, steg et par minutter, og vend trekanterne indimellem.

Bland sukker og kanel på en tallerken imens.

Dyp brødskiverne i sukkerblandingen, og server med flødeskum og hjemmelavet syltetøj, eller kom sirup på.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.