Appelsinmarmelade med ingefær - Opskrifter

Appelsinmarmelade med ingefær

30 minutter
Appelsinmarmelade med ingefær
Bedømmelse: (21vurderinger)

Ingredienser

  • 1 kg usprøjtede appelsiner
  • 1/2 dl frisk revet ingefær
  • 1 kg Dansukker Syltesukker

Vask appelsinerne grundigt. Skær den yderste del af skallen på frugterne af, og skær den i strimler. Halver frugterne, og pres saften ud. Mål saften, og spæd eventuelt til med vand, så der bliver 8 dl. Bland saft, skal og ingefær i en gryde, og lad blandingen koge i 5 minutter. Tilsæt syltesukker, og lad blandingen koge i 3 minutter under omrøring. Skum af. Hæld marmeladen på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;