Æble-blommemarmelade

Æbler og blommer klæder hinanden, ikke mindst i en marmelade. Vores lækre æble-blommemarmelade får en smuk farve og er rigtig god på ostemaden.

2 glas

40 minutter

Vurdering (170 st)

Ingredienser

400 g blommer
400 g æbler
1 1/2 dl vand
1/2 citron, saft af
400 g Dansukker Syltesukker

Instruktioner

Skold, flå og udsten blommerne. Skær dem i mindre stykker. Skræl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i både. Vend blommer, æbler, vand og citron sammen i en gryde, og lad det simre under låg i 5-10 minutter.

Tilsæt syltesukker, og kog i yderligere 2 minutter.

Tag gryden af varmen, skum af og blend marmeladen hurtigt.

Hæld marmeladen på varme, skoldede glas. Luk glassene og opbevar dem i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.