Økologisk Brun Farin
ØKO Brun Farin, fremstillet af økologisk sukker fra Danske og Svenske sukkerroer og økologisk rørsukkersirup.
Økologiske Brun Farin har en blød konsistens, en lys gyldenbrun farve, en mild aromatisk smag med noter af karamel.
Lækre økologiske opskrifter af Anne au Chocolat
Mål og vægt: Økologisk Brun Farin
1 dl = ca. 75 g
1 spsk = ca. 13 g
1 tsk = ca. 4 g
Tips
- Det bedste måde at opbevare Brun Farin på, er i en tæt lukket beholdere, som stilles i køleskabet. At Brun Farin bliver tørt skyldes at det er et fugtigt sukker som udtørrer (Brun Farin er hvidt sukker tilsat rørsukkersirup). Når væsken forsvinder, udtørrer sukkeret og det bliver klumpet. Dette kan afhjælpes ved at ligge et stykke kartoffel eller et stykke fugtigt køkkenrulle ned i pakken og lade det stå.
Er sukkeret meget hårdt kan proceduren gentages op til et par gange.
Indeholder: Økologisk roesukker, økologisk rørsukkersirup
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1632 kJ/384 kcal |
Fedt | 0 g |
- heraf mættet fedt | 0 g |
Kulhydrat | 96 g |
- heraf sukkerarter | 96 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0,05 g |

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?
Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Pluk blommer
Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Himmelske hindbær
Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.