Nu lancerer vi Glukosesirup i en lille praktiske flaske med 400 g.
Glukosesirup er en blanding af forskellige sukkerarter, som udvindes af hvedestivelse. Forskellen på glukosesirup og vores andre sirupper skyldes råvarerne. Glukosesirup er desuden ikke lige så sød som almindelig sirup.
Bruges primært til is og slik, men også i bagværk. Glukosesirup hæmmer krystallisering og giver f.eks. is en cremet og blød konsistens. På samme måde modvirker glukosesirup, at karamel krystalliseres og bliver grynet.
Vores glukosesirup er udvundet af hvedestivelse, men under produktionsprocessen er glutenindholdet reduceret til under 0,002 % (< 20ppm).
Ved et glutenindhold under 0,002 % kan produktet deklareres som glutenfrit.
Dansukker Glukosesirup kan fås i Bilka, Føtex, Kvickly, Superbrugsen, Meny (det er dog frivilligt om butikken har den).
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1300 kJ/310 kcal |
Fedt | 0 g |
- heraf mættet fedt | 0 g |
Kulhydrat | 77 g |
- heraf sukkerarter | 23 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Opdag sukkerets store smagsverden »
Spørgsmål og svar »
Her findes vores produkter »