Brun Farin

Brun Farin

Brun Farin, eller puddersukker som det tidligere blev kaldt, er en blanding af sukker og rørsukkersirup. Brun Farin anvendes bl.a. i Irish Coffee, som drys på ymer, til glasering på skinker og oven på kager, f.eks. brunsviger. Brun Farin er velegnet til madlavning, fordi den lidt specielle, krydrede aroma passer godt til smagen i bl.a. etnisk mad. Brun Farin får desuden smagen af de øvrige råvarer og krydderier til at træde tydeligere frem.

Mål og vægt: Brun Farin
1 dl = ca. 75 g
1 spsk = ca. 13 g
1 tsk = ca. 4 g

Tips
- Det bedste måde at opbevare Brun Farin på, er i en tæt lukket beholdere, som stilles i køleskabet. At Brun Farin bliver tørt skyldes at det er et fugtigt sukker som udtørrer (Brun Farin er hvidt sukker tilsat rørsukkersirup). Når væsken forsvinder, udtørrer sukkeret og det bliver klumpet. Dette kan afhjælpes ved at ligge et stykke kartoffel eller et stykke fugtigt køkkenrulle ned i pakken og lade det stå. Er sukkeret meget hårdt kan proceduren gentages op til et par gange.

- Brun Farin er velegnet til madlavning. Prøv at panere kyllingestykker let med farin, inden de steges. Herligt!

- Lidt Brun Farin i paneringen til fisk giver en ny, spændende smag.

- Erstat en kop melis med en kop Brun Farin næste gang du bager chokoladekage – det giver en ekstra god smag.

Brun Farin

Læs mere om vores smagscirkler »

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1650 kJ/390 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættet fedt 0 g
Kulhydrat 97 g
- heraf sukkerarter 95 g
Protein < 0,5 g
Salt 0,08 g


Opskrifter

Opskrifter med Brun Farin »


Opdag sukkerets store smagsverden »
Spørgsmål og svar »
Her findes vores produkter »