Ingredienser
300 g ris nudler
1 kg rejer med skal, 70/90
300 g broccoli
200 g grønne asparges
1 gul peber
5-10 salatløg, afhængigt af størrelsen
200 g cocktailtomater
1 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. japansk soja
2 tsk. frisk revet ingefær
1 revet fed hvidløg, kan udelades
2 spsk. olie
Instruktioner
Læg nudlerne i blød i koldt vand i 20 minutter. Pil rejerne. Skyl broccolien, og lad den dryppe af på køkkenrulle. Del den i små buketter. Skær aspargesene i tern. Skyl og udkern peberfrugten, og skær den i strimler. Pil og skær løgene i stykker. Skyl og halver tomaterne. Tag nudlerne op af vandet, og lad dem dryppe af i et dørslag. Bland sukker, soja, ingefær og hvidløg sammen.
Opvarm olien i en wok eller stegepande. Læg broccolibuketterne på, og svits dem. Læg nudler og asparges på og derefter peber og løg, og lad det svitse med. Tilsæt rejerne, tomaterne og sirupsblandingen, og lad det svitse med, til det er varmt. Serveres med det samme, eventuelt med godt brød til.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?
Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Bag med sommerens bær
Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Sommerdesserter
Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Himmelske hindbær
Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?