Wok med kylling

4 portioner

Vurdering (10 stk)

Ingredienser

4 port. ægnudler
1/2 dl rapsolie
500 g kyllingefilet skåret i mindre stykker
250 g broccoli i små buketter
250 g gulerødder i tynde skiver
1 rødløg i tynde både
12 friske champignon i skiver
1 rød peberfrugt i tern
1 gul peberfrugt i tern

Sauce
1/2 dl hvidvinseddike
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/4 dl rapsolie
1 tsk. sambal oelek
2 revne fed hvidløg
1 knsp. salt

Pynt
1 dl cashewnødder 

Instruktioner

Kog ægnudlerne ifølge anvisningen på emballagen. Varm olien op i en wok eller anden egnet gryde, og steg kyllingestykkerne. Tilsæt broccoli, gulerødder, løg og champignon, og steg dem. Tilsæt peberfrugter og nudler. Bland ingredienserne til saucen sammen, og hæld den i gryden. Rør rundt. Drys med nødder, og server. 

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.