Vitamina Tropical

Prøv vores Vitamina Tropical! Blend ananas, mango, banan, papaya og jordbær med appelsinjuice og sød med Dansukker Flormelis og Vaniljesukker. Tilsæt isterninger for ekstra friskhed. En tropisk og nærende drik, perfekt til en varm sommerdag eller som en energigivende snack!

4 store glas

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

3/4 dl Dansukker Flormelis
2 skiver ananas uden stok, 2 1/2 cm tykke
1 mangofrugt
1 banan
1 papaya
2-3 dl frosne eller friske jordbær
1 passionsfrugt
1 l appelsinjuice
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
evt. Isterninger

Instruktioner

Skræl og udkern frugterne. Skær dem i stykker. Skrab kernerne ud af passionsfrugterne med en ske. Blend alle ingredienserne godt. Sigt blandingen. Tilsæt isterninger, hvis ikke du bruger frosne jordbær.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Kaffe og kager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.